BADIĆ OD 650 KUNA

Savršeno prikriva nedostatke: Ovo je definitivno najpopularniji kupaći kostim slavnih ljepotica

06.05.2020 u 21:10

Bionic
Reading

Jednom kada slavne ljepotice nešto odjenu, isto ubrzo postane vrlo traženo među modnim ovisnicama. Slično se događa i s kupaćim kostimom brenda Gooseberry, za kojim četvrtu godinu zaredom luduju brojne slavne ljepotice

Minijaturni bikiniji odlični su za sve one dame koje imaju besprijekornu figuru i male grudi jer mogu uživati u morskim radostima bez straha da će nešto ispasti iz kupaćem kostima, no veliki broj žena u takvim se bikinijima ne osjeća ugodno i najčešće traži badić koji će prikriti njihove nedostatke i držati sve na svome mjestu.

Jedan takav kupaći kostim već neko vrijeme privlači pažnju slavnih ljepotica. Riječ je o vrlo jednodijelnom kupaćem kostimu s tankim naramenicama i visokim izrezom u donjem dijelu, vrlo jednostavnog dizajna s potpisom brenda Gooseberry Intimates koji je dostupan u nekoliko boja te se prodaje po pristupačnoj cijeni od 650 kuna.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Weekend ... ❤️💦

Objavu dijeli Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Još od ljeta 2017. kupaći kostimi s potpisom brenda Gooseberry privlače pažnju brojnih instagramuša i slavnih trendseterica. Instagram su preplavile fotografije slavnih ljepotica u trendi kupaćem kostimu 'So Chis' koji je dostupan u sedam boja i prodaje se po pristupačnoj cijeni od 650 kuna.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🍉

Objavu dijeli Olivia Munn (@oliviamunn)

'So Chic' kupaći kostim uistinu je chic, a mi smo primijetili kako ovaj badić ima sve veći broj slavnih ljepotica i trendseterica. Slavna manekenka i članica klana Kardashian-Jenner, Kendall Jenner, u svom ormaru ovaj model kupaćeg kostima ima u čak dvije boje, baš kao i glumica Olivia Munn: one su među prvima isfurale ovaj kupaći kostim i pokrenule lavinu koja se do danas nije zaustavila.

Gooseberryjev kupaći kostim u svom ormaru imaju i pjevačica Ciara, manekenke Kaia Gerber, kćer Cindy Crawford, Alessandra Ambrosio i Joan Smalls te reality zvijezda Kourtney Kardashian.

Među posljednjima se klubu obožavateljica Gooseberryjevih kupaćih kostima pridružila i pop diva Jennifer Lopez koja ovaj popularni badić ima u dvije boje - bijeloj i sivoj.