U BIKINIJU NA PLAŽI

Kendall Jenner prisjetila se poziranja s divovskim šeširom od slame

02.04.2020 u 21:05

Bionic
Reading

Manekenka Kendall Jenner na zajedničkom Instagramu koji dijeli sa sestrom Kylie Jenner prisjetila se fotografiranja na plaži u bikiniju koji su zajedno dizajnirali

Ovih nam se dana fotografije poziranja u bikiniju čine kao davna prošlost. Fotografija Kendall Jenner koja uživa na plaži s divovskim slamnatim šeširom na glavi to samo naglašava.

Ovih nam se dana fotografije poziranja u bikiniju čine kao davna prošlost. Fotografija Kendall Jenner koja uživa na plaži s divovskim slamnatim šeširom na glavi to samo naglašava. Sestre Kendall i Kylie Jenner zajedno su dizajnirale bijeli bikini kojeg se starija sestra prisjetila. Kupaći kostim bio je dio linije Kendall + Kylie za 2019. Fotografiju je napravila Sasha Samsonova. Kylie Jenner prošli se tjedan prisjetila još jednog fotografiranja s Kendall. Iako su bile posvađane, sestre si očito nedostaju.

Sestre Kendall i Kylie Jenner zajedno su dizajnirale bijeli bikini kojeg se starija sestra prisjetila. Kupaći kostim bio je dio linije Kendall + Kylie za 2019. Fotografiju je napravila Sasha Samsonova.

Kylie Jenner prošli se tjedan prisjetila još jednog fotografiranja s Kendall.

Iako su bile posvađane, sestre si očito nedostaju.

View this post on Instagram

Hope everyone has a wonderful Thanksgiving 🖤

A post shared by Kendall + Kylie (@kendallandkylie) on