IZGLEDA SJAJNO

Savršeno osvježenje looka za ljetne dane: Nova hit nijansa kose je tu i zove se 'beach bronde'

02.06.2022 u 15:10

Bionic
Reading

Ako razmišljate ne samo o šišanju, već i osvježivanju nijanse kose, najnoviji hit u frizerskim salonima diljem svijeta je neodoljiva ljetna varijanta popularne nijanse bronde, tzv. beach bronde

Frizeri ljeti ne preporučuju previše posvjetljivanja jer sunce i morska sol isušuju kosu, no ako ste poželjeli osvježiti postojeću boju, savršena za to je predivna nijansa nazvana beach bronde.

Bronde, nešto na pola puta između smeđe i plave, kao što joj ime kaže, već je neko vrijeme među najpoželjnijima, a riječ je o efektnoj nijansi koja izgleda nevjerojatno prirodno i lijepo.

  • +7
Gisele Bündchen Izvor: EPA / Autor: SEBASTIAO MOREIRA

Njezina je prednost to što nije teška za održavanje zahvaljujući tamnijem korijenu te vrhovima obojenim u nekoliko nijansi svjetlijih tonova gotovo plave boje. Ovakav način bojanja doista omogućuje ležeran i nesavršeno sjajan izgled, a bez stalnog osvježavanja boje kod frizera.

Bronde je opet tu, i to u podjednako cool varijanti, nijansi nazvanoj beach bronde - s efektom kao da ste se upravo vratili s ljetovanja.

Pa ako trenutno tražite inspiraciju za promjenu, ovom nijansom ne možete pogriješiti jer je prirodna, mladenačka i vrlo efektna. U čemu je njezina posebnost? Beach bronde je ljetna verzija klasičnog brondea i karakteriziraju je tople nijanse. Mekša, suptilnija i prirodnija, ova frizura doista izgleda kao lijep suvenir s ljetnih praznika, a osobito se dobro ističe na blago valovitoj kosi, što možete naglasiti i uz pomoć preparata na bazi morske vode.

SVE JOJ PRISTAJE

Pariški chic: Lijepa Margot Robbie vitke noge naglasila je elegantnim stajlingom u bijeloj boji

Pogledaj galeriju

Bez obzira imate li gustu ili tanku kosu, ova nijansa odlično pristaje i svjetloputima i onima s maslinastim tenom jer se radi o savršenom kompromisu između plave i smeđe kose.

Ovisno o prirodnoj boji kose i tonu kože, ova se boja može prilagoditi tako da istakne lice. Bez obzira je li beach bronde više smeđa ili više plava, s manje ili više pramenova, odlično će dočarati ljetni sjaj u kosi i osvježiti vas u trenu - kao da ste se donedavno bezbrižno odmarali i punili baterije negdje na moru.