BEATRICE BORROMEO

Model koji laska figuri: Supruga monegaškog princa ima savršenu ljetnu haljinu

29.05.2023 u 17:42

  • +3

Beatrice Borromeo

Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia

Bionic
Reading

Jedna od najljepših i, po mnogima, najbolje odjevena aristokratkinja na svijetu izaziva oduševljenje na svakoj Velikoj nagradi Monaka. Ovog puta to joj je pošlo za rukom divnom bijelom haljinom

Velika nagrada Monaka, utrka Formule 1, povijesna je u svijetu brzih vozila. Adrenalin i spektakl ujedinjeni u jedinstvenom događaju privlače bogatstvo i luksuz kojim vlada glamur Grimaldijevih.

Taj jedinstveni događaj nije propustila ni Beatrice Borromeo. Majka dvoje djece, supruga Pierrea Casiraghija stigla je u veličanstvenoj bijeloj haljini s potpisom Diora, a ona zahvaljujući A-kroju itekako laska figuri.

U Dioru gotovo od glave do pete, Borromeo je izgledala senzacionalno tijekom utrke, a u kojoj je pobjedu odnio Max Verstappen. Bijelu, savršeno krojenu ljetnu haljinu, koja je izgledala poput spoja topa i suknje visokog struka, kombinirala je s vrlo chic torbicom i sunčanim naočalama iste modne kuće.

Sve to začinila je slatkim ravnim mokasinkama crvene nijanse, čini dizajn potpisuje brend Flabelus. Majka 6-godišnjeg Stefana i 5-godišnjeg Francesca još jednom je dokazala da pripada uskom krugu aristokratkinja čiji stil i modno znanje izazivaju lavinu oduševljenja. A to je potvrdila i nekoliko dana ranije na reviji Louisa Vuittona, zablistavši u kratkoj voluminoznoj suknji i crnom topu.

  • +49
Dior FW23 Izvor: Profimedia / Autor: Indranil MUKHERJEE / AFP / Profimedia