NENADMAŠNA CARMEN

Šarmantni uzorak briše godine u trenu, a sjedokosa Španjolka zna kako ga nositi

31.03.2023 u 13:40

Bionic
Reading

Carmen Gimeno, kreativna pedeset plus influencerica iz Bilbaa, redovito za svoje stajlinge dobiva samo brojne komplimente

Instagramski profil pedeset plus influencerice vremeno je postao omiljena modna destinacija svim fashionisticama koje cijene moderan, ženstven, praktičan i upečatljiv stil, a bez da bankrotirate.

Sjedokosa Španjolka je modne lekcije doista svladala s najboljim ocjenama, a modni znalci hvale njezine nosive i vedre stajlinge prepune vedrih boja, veselih uzoraka, zgodnih detalja...

'U mojoj garderobi je puno boja i šarenih uzoraka. Imam i dosta komada u neutralnim tonovima pa stalno kombiniram', rekla je u ranijem intervjuu Carmen, dodajući kako uživa u stilskim eksperimentima spajajući različite teksture, uzorke i tonove.

ULIČNA MODA

Boje, uzorci i statusni simboli: Zagrepčanke iz ormara izvukle ama baš sve

Pogledaj galeriju

Da modu ima i malom prstu pokazala je još jednom genijalnom kombinacijom koja jednostavno nema ograničenja kad se radi o dobi jer pristaje svima. Ako ste se pitali jesu li trendi prugice koje jako voli i Kate Middleton u mnogim neformalnim prigodama, primjerene i pedeset plus damama, stajling kreativne Carmen je najbolji dokaz da jesu.

Salomon tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Nenadmašna Španjolka vješto je spojila efektnu majicu na pruge u crno-bijeloj varijanti s potpisom Zare, suknju 'balon' kroja u tamnoplavoj s upečatljivim crvenim remenom s velikom kopčom i cool modelom tenisica poznatog brenda Salomon. Fantastičan look sa snažnim anti-age efektom jako se svidio njezinim brojnim fanovima koju su pohvalili ovaj tako jednostavan, a moćan stajling koji pouzdano privlači poglede.

'Jako lijepo Carmen, sviđa mi se', 'Odlično, divno', 'Izgledaš sjajno', samo su se redali komplimenti.