CRNA ELEGANCIJA

Sandale u ovoj boji podižu baš svaki stajling, a street style zvijezde znaju kako ih nositi

11.08.2021 u 10:11

Bionic
Reading

Crne sandale u svim svojim verzijama predstavljaju bezvremenski ljetni klasik koji nikada ne bi trebao nedostajati u ormaru, a ljubiteljice mode s Instagrama pokazuju kako ih se ove sezone najviše isplati nositi

Iako su topli mjeseci u godini tradicionalno rezervirani za upečatljive boje i uzorke, klasika je uvijek na cijeni. Slučaj je to i s crnim sandalama koje u stajlinzima uvijek izgledaju elegantno i s velikom lakoćom kombiniraju se s pregršt odjevnih komada.

Navedeno svojim primjerom posljednih tjedana redovito dokazuju modne ovisnice s Instagrama, a brojni brendovi potrudili su se da ove sezone ne manjka njihovih zanimljivih inačica.

Crne sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Neovisno o boji, sandale oduvijek predstavljaju jedan od najjednostavnijih stilskih trikova u podizanju casual, ljetnih stajlinga. Bilo da je riječ o udobnim opcijama s blok petom ili onima s tankom potpeticom sandale, a posebice one u crnoj boji, podižu svaku odjevnu kombinaciju na novu razinu.

Jedan od najvećih trendova ove sezone postale su sandale s povišenom, plarforna petom koje daruju potrebne centimetre bez gubitka udobnosti, a zauzvrat daruju kul dojam stajlinzima, kao što je slučaj i modelima na čičak koji naglašavaju sportsku estetiku.

Crne sandale u stajlinzima street style zvijezdi