USPRKOS NOVIM TRENDOVIMA

Popularnost im ne blijedi: Ove zavodljive sandale i dalje su 'in', a evo kakve verzije danas krase police trgovina

25.07.2021 u 19:22

Bionic
Reading

Gotovo da ne postoji dizajnerski brend koji u aktualnu ponudu obuće nije uključio barem jedan model zavodljivih 'golih' sandala, a njihov primjer i po pitanju ovog trenda tradicionalno slijede popularni high street brendovi nudeći svoje cjenovno pristupačne verzije

'Gole' sandale kao tip ljetne obuće definiraju supertanki remenčići i činjenica da vrlo malo pokrivaju stopala predstavljajući ekvivalent majicama na bretele, a vrhunac popularnosti na modnoj sceni doživjele su kasnih 90-ih i početkom nultih godina.

Proteklih sezona ponovno su postale iznimno tražene na modnoj sceni, između ostalog zahvaljujući francuskom brendu Jacquemusu i talijanskoj Bottegi Veneti.

Osim zavodljivog izgleda i karakterističnog četvrtastog potplata, koji slijedi njihov originalan dizajn s početka novog milenija, 'gole' sandale mogu se pohvaliti karakteristikom svestranog modela obuće. Sudeći po stajlinzima jednih od najutjecajnijih zvijezda ulične mode, s lakoćom ćete ih stilizirati i nositi u svim prilikama, a svojim izgledom podjednako osvajaju njihove ravne inačice.

  • +25
Sandale s remenčićima Izvor: Profimedia / Autor: promo

U večernjim satima idealno će pristajati u paru sa sjajnim slip modelima suknji i haljina, a u dnevnoj varijanti modeli s manjom petom izgledat će izvrsno u kombinaciji s trapericama ili lanenim hlačama. Poželite li otići korak dalje, svoje sandale s remenčićima zavežite oko nogavica hlača, kao što ih je na modnoj pisti predstavila talijanska modna kuća Bottega Veneta, a koja se, poput Jacquemusa, smatra jednim od glavnih krivaca za njihovu novu popularnost.