PONUDA IZ TRGOVINA

Haljine s ovim detaljem posebno laskaju figuri: Pronašli smo najljepše verzije koje se isplati ugrabiti

24.07.2021 u 17:46

Bionic
Reading

Jednim pogledom na stranice modnih trgovina može se zaključiti da je ove sezone pregršt modela drapiranih haljina, koliko i drugih odjevnih predmeta s tim čarobnim naborima dizajniranim tako da laskaju različitim tipovima ženske figure

Strateški šavovi na odjeći, koji stvaraju nabore na tkanini, utječu na način na koji će ona pristajati ili padati na tijelo, a ove sezone izdvajaju se haljine s ovim laskavim efektom.

Za njihovu veliku popularnost, koju posljednjih sezona uživaju na modnoj sceni, brojni vide krivca u francuskom dizajneru Simoneu Portreu Jacquemusu, čija je drapirana haljina, u kakvoj je na modnoj pisti imala priliku prošetati Gigi Hadid, do danas dobila pregršt pristupačnih verzija.

Popularni high street brendovi i ove sezone potrudili su se da ne manjka maštovitih verzija haljina s nabranom tkaninom, a prema riječima modnih stručnjaka, nekoliko je pravila koja bismo trebali usvojiti u misiji pronalaska one idealne.

  • +22
Nabrane haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Modeli haljina s bočnim naborima idealni su za žene s figurom jabuke jer su u stanju laskavo uokviriti područje struka i učiniti je vizualno vitkijom.

Haljine s naborima na području dekoltea, ovisno o dizajnu, mogu stvoriti potreban osjećaj volumena i uravnotežiti proporcije tijela dok će haljine s naborima na boku savršeno naglasiti figuru pješčanog sata.

Verzije haljina s naborima po sredini pristajat će većini figura, a brojne dame posljednjih mjeseci favoriziraju njihove kratke inačice.

Drapirane haljine u stajlinzima street style zvijezdi