SEZONSKI ADUTI

Ovi trendovi vladat će modnom scenom u narednim mjesecima, a već naveliko krase Zarine police

09.08.2021 u 11:16

Bionic
Reading

Bez obzira na visoke ljetne temperature, zahvaljujući prizorima s polica modnih trgovina teško je ne početi razmišljati o trendovima koji će dominirati novom sezonom jesen/zima

Navedeno je jasno dala do znanja mnogima omiljena španjolska Zara s pregršt noviteta na policama koji više govori o sezoni opadanja lišća nego o uživanju na plaži i suncu.

Sada se postavlja pitanje kakvu su modnu viziju za jesen i zimu imali vodeći dizajnerski brendovi današnjice? Francuski Celine nalaže nošenje hlača i traperica s ravnim nogavicama u duhu 90-ih, baš poput Diora i to u kombinaciji s predimenzioniranim jaknama.

S druge strane, 'uredske' hlače s visokim strukom biti će must-have prema talijanskom Gucciju, dok će obični kardigani imati neobično snezualnu auru, barem ako je suditi po nadolazećoj kolekciji Saint Laurenta.

Svi navedeni trendovi, naravno, već naveliko krase police španjolske Zare, a ukoliko ste mislili da će nova sezona označiti povratak trenirki i tajica, čini se kako ove godine to neće biti slučaj.

  • +5
Jesenski komadi sa Zarinim potpisom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U mjesecima pred nama ključnu ulogu imat će krojeni komadi, istovremeno udobnih i opuštenih proporcija, a koji ujedno označavaju povratak sofisticiranom i formalnom odijevanju kakvom smo svjedočili prije početka vladavine tajica i trenirki uslijed globalne pandemije.