PONUDA I CIJENE

Sandale kojima je teško odoljeti

03.05.2013 u 10:57

  • +33

Proljetne sandale na punu petu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Otkad su se prije nekoliko sezona cipele s punom petom u modu vratile na velika vrata, žene kao da ih se više ne žele odreći. Ovog proljeća dobile su novo ruho, te smo zavirili što se od ovog stila može pronaći po našim lancima ulične mode

Sandale s punom petom su, barem se tako čini u šetnji dućanima, 'vrtoglavije' nego ikad, naravno, zbog visine pete. No peta se zapravo čini još i viša nego jest jer najčešće dolazi u kombinaciji s debelom platformom. Udobnost, dakle, jednostavno morate provjeriti isprobavanjem svakog para koji vam se svidi.

Ove sandale u crnoj boji dobile su pomalo sado-mazo štih zbog nizova remenčića često s metalnim kopčicama, bile od brušene, mat ili lakirane kože. To znači da puna peta više ne mora sloviti kao estetski neprivlačna, uvjerite se!

Vrlo je česta boja devine dlake za gornje remenčiće i u kombinaciji s punom petom od bež špage. Ipak, hit boja je crvena, i to nježnije nijanse.

Ove 'pune' cipele ne moraju, naravno, u ljetnoj varijanti dolaziti samo u obliku sandala, već i kao salonke koje su itekako spasonosne za bezbroj modnih kombinacija.

Kako to primamljivo izgleda s potpisom Zare, Manga, Pull&Beara, H&M-a, Bershke i Ann Christine, uvjerite se u našoj fotogaleriji!