ALESSANDRA AMBROSIO

Nakon deset godina, jedna od najljepših žena svijeta ponovno je sama

17.03.2018 u 11:20

Bionic
Reading

Iako je od početka njihove veze tvrdila kako brak im nije bitan, te kako česta odvojenost i mnogobrojna putovanja dobro utječu na istu, na kraju se pokazalo kako to i nije tako. Nakon deset godina zaruke su prekinuli Viktorijina anđelica Alessandra Ambrosio i Jamie Mazur, s kojim ima dvoje djece

Gotovo je. Slavni supermodel i jedna od zaštitnih lica Victoria's Secreta, Alessandra Ambrosio i Jamie Mazur, s kojim je bila zaručena punih deset godina, prekinuli su svoju vezu.

'Trudili su se svim silama sakriti od javnosti da je njihovoj ljubavi došao kraj, no Alessandra je to svojim ponašanjem ipak otkrila, a i već duže vrijeme nije se s njim igdje pojavljivala', rekao je izvor blizak paru za US Magazine.

  • +57
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Par, koji je bio zaručen od 2008. godine, no vezu nisu nikada ozakonili, već se duže vrijeme nisu nigdje pojavljivali zajedno, pa čak ni na ovogodišnjem Super Bowlu, a 36-godišnja manekenka zadnju je zajedničku fotografiju objavila za prošli Božić, iako često objavljuje fotografije sebe i djece. Tijekom desetogodišnjih zaruka, Alessandra i Jamie dobili su dvoje djece - devetogodišnju Anju i petogodišnjeg Noaha.

Brazilska ljepotica još je 2016. godine rekla za Cosmopolitan kako je za uspjeh svake veze potrebno da partneri provode i vrijeme odvojeno. 'Stalno putujem i mislim da je upravo to važno da održimo 'iskre' u našoj vezi.'

No, na kraju, čini se da je upravo razdvojenost jedan od faktora koji su utjecali na kraj njihove veze.

Feliz Natal 🌟❤️🌟 Merry Christmas

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on