TKO BI JOJ ODOLIO

Jedna od najljepših žena svijeta ostavlja bez daha u čipkastom donjem rublju

05.04.2018 u 17:58

Bionic
Reading

Kate Upton novo je zaštitno lice brenda Yamamay, a za potrebe najnovije proljetne kampanje lijepa plavuša skinula je sa sebe višak krpica i još jednom pokazala čuvene obline

Snimila je svoju prvu naslovnicu planetarno popularnog časopisa Sports Illustrated 2012. godine i otada slovi za seks simbol današnjice i jednu od najatraktivnijih ljepotica poznatu po svojim bujnim oblinama i tijelu iz snova. Lijepa Kate Upton ponovno žari i pali u najnovijoj proljetnoj kampanji za brend donjeg rublja Yamamay.

Slavna manekenka, koja je prošle godine doživjela nezgodu tijekom snimanja golišavih scena na Arubi, uskočila je u zavodljivo donje rublje i spremno pozirala ispred fotoobjektiva, a njezine slavne obline nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

25-godišnja ljepotica i jedna od najseksepilnijih žena svijeta, koja je tijekom karijere krasila brojne prestižne naslovnice kao što su Vogue, Harper's Bazaar, LOVE, Glamour, Vanity Fair, GQ i brojne druge, prošle je godine izrekla sudbosno 'da' u romantičnoj Toskani, udavši se za igrača bejzbola, Justina Verlandera.

  • +10
Kate Upton u proljetnoj kampanji za Yamamays Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Čega god da se dohvati, plavokosa ljepotica uvijek odradi vrhunski zadatak, pa je tako i ovog puta snimanje odradila s čistom peticom, barem ako je suditi prema fotografijama na kojima Kate nosi oskudno donje rublje iz najnovije kolekcije za proljeće 2018., a sve što možemo na tu temu dodati je blago sretniku kojeg ona ljubi.

  • +3
Kate Upton i Justin Verlander Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia