JEDNA LJEPŠA OD DRUGE

Samo u njih se gledalo: Lijepe manekenke izazvale su pravu pomutnju na crvenom tepihu

07.09.2020 u 10:54

Bionic
Reading

Crvenim tepihom 77. Venecijanskog filmskog festivala prošetale su brojne slavne ljepotice koje su svojom pojavom izmamile uzdahe, no manekenke Arizona Muse i Sofia Resing uvjerljivo su odnijele pobjedu kraljica crvenog tepiha

Premijeru povijesne talijansko-belgijske drame 'Miss Marx' došle su pogledati brojne zvijezde, no u trenutku kad su se na crvenom tepihu pojavile manekenke Arizona Muse i Sofia Resing, svi ostali pali su u drugi plan.

31-godišnja američka manekenka Arizona Muse ostavila je sve prisutne bez riječi, zablistavši u raskošnoj crvenoj haljini s volanima i dubokim dekolteom koja se zavodljivo ljuljala dok je ljepotica koračala crvenim tepihom i pozirala za paparazze.

  • +6
Arizona Muse Izvor: Profimedia / Autor: M. Angeles Salvador/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zelenooka ljepotica koja je krasila brojne naslovnice Voguea oduzimala je dah u haljini od šifona koja nosi potpis brenda Alberta Ferretti. Činilo se kao da nitko ne može nadmašiti stajling i ljepotu zanosne Arizone, sve dok se na crvenom tepihu nije pojavila njezina brazilska kolegica Sofia Resing.

Lijepa Brazilka, koja je postala poznata zahvaljujući poziranju u kupaćem kostimu za časopise Sports Illustrated i GQ, plijenila je poglede poput magneta u seksi crnoj haljini s puf rukavima s potpisom brenda John Richmond koja je u prvi plan stavila njezinu istesanu figuru i zanosni dekolte.

  • +3
Sofia Resing Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia