VANESSA KIRBY

Zvijezda Netflixove serije ostavila sve bez riječi: Crvena haljina golih leđa pristajala joj je kao salivena i toga je bila itekako svjesna

05.09.2020 u 23:17

Bionic
Reading

Da Vanessa Kirby itekako zna privući pažnju, dokazala je još jednom, stigavši na crveni tepih ovogodišnjeg Filmskog festivala u Veneciji, gdje je predstavljala svoj najnoviji film, u tako jednostavnoj, a opet očaravajućoj kreaciji o kojoj javnost ne prestaje pričati

Interes svjetske javnosti, pa tako i one u Hrvatskoj, stekla je zahvaljujući ulozi princeze Margaret u Netflixovoj seriji 'Kruna', za koju je osvojila i nagradu Britanske medije za najbolju sporednu glumicu, a nakon toga, za 32-godišnju Vanessu Kirby, samo nebo je granica.

Atraktivna plavuša sa svojih 170 centimetara stigla je ovih dana u Veneciju, gdje predstavlja svoj najnoviji film 'Pieces Of A Woman', a za premijeru se itekako potrudila da bude zamijećena.

  • +3
Vanessa Kirby Izvor: Profimedia / Autor: Andrea Raffin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako je i dalje u punom jeku pandemija koronavirusa, Filmski festival u Veneciji se ipak održava, a nakon što je do crvenog tepiha stigla noseći preko lica zaštitnu masku, istu je skinula čim je stupila pred fotografe, kako bi je mogli što bolje iz svih kuteva usnimiti.

Jednom riječi, Vanessa Kirby izgledala je senzacionalno u tako jednostavnoj crvenoj haljini dugih rukava, koja senzualno prati njezino tijelo, no ono po čemu je haljina posebna izrez je na leđima koji ih u potpunosti otkriva. Glumica je i sama bila svjesna da joj haljina pristaje kao salivena, stoga ne čudi da ju je nosila samouvjereno, a uz nju se odlično uklopila i zalizana kosa u visokoj pundži.

Šminka je u potpunosti bila prilagođena tako da uopće ne oduzima pozornost, istaknuvši tek oči umjetnim trepavicama.