SVI SU GLEDALI U NJU

Izazovan stajling zamalo ju je koštao neugodnosti: Lijepa Ronaldova Georgina umalo otkrila previše

04.09.2020 u 10:26

Bionic
Reading

Lijepa Argentinka Georgina Rodriguez, koja je osvojila srce jednog od najboljih nogometaša na svijetu, Cristiana Ronalda, prošetala je ovogodišnjim Venecijanskim filmskim festivalom, i to nekoliko puta. 26-godišnja ljepotica gdje god se pojavi ukrade svu pažnju, a na premijeri filma 'The Human Voice' izazvala je prvu pomutnju svojim izazovnim stajlingom

Dok Cristiano Ronaldo trenira, njegova zaručnica Georgina Rodriguez obilazi premijere na 77. Venecijanskom filmskom festivalu. Lijepa Argentinka nekoć je radila kao prodavačica u trgovini modne kuće Gucci, a danas je jedna od najpoznatijih žena na svijetu, zahvaljujući svojoj vezi sa slavnim nogometašem s kojim ima dvogodišnju kćer Alanu Martinu. Na crvenom tepihu u Veneciji Georgina je izazvala pravu pomutnju.

U trenutku kada se 26-godišnja ljepotica pojavila na crvenom tepihu nastala je prava pomutnja. Svi su željeli uslikati slavnu crnku koja je prštila seksepilom. Odjevena u izazovnu ružičastu haljinu Georgina je prošetala crvenim tepihom i sve prisutne ostavila bez daha.

Atraktivna haljina sa srcolikim dekolteom i dugačkim prorezom zapravo je jedna od vjenčanica brenda Pronovias koja je zanosnu Argentinku zamalo koštala neugodnosti.

Slavna crnka pozirala je kratko za fotografe, a potom se uputila u kino dvoranu, no dok je šetala crvenim tepihom u Casadei sandalama, prorez koji seže sve do kukova otvorio se i zamalo otkrio intimni dio tijela. No, Georgina se time nije pretjerano zamarala, a što će na njen stajling reći Ronaldo, teško da ćemo ikada saznati.

  • +12
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Gian Mattia D'Alberto / LaPresse / Profimedia