FASHION GURU

Samo ona ovako nosi potrgane hlače i šanelušu

24.04.2013 u 10:00

  • +5

Fashion Guru

Izvor: Cropix / Autor: Sandra Šimunović / CROPIX

Bionic
Reading

Bez dlake na jeziku, Fashion Guru je i opet iznio svoj modni sud o našim slavnim damama koje su se s proljećem odale novim modnim izazovima. Neka ne bude on jedini sudac, glasujte i vi tko je glam, a tko blam

Nina Badrić izgleda kao da je sve ljubavne probleme ostavila negdje daleko, no Feshi je uočio da se 'u ovom izdanju već šepurila, baš na špici, ali to dokazuje da i ona pazi kako, gdje i koliko troši'.

Da se Iva Jerković omota i jutenom vrećom, dobro bi izgledalo, ali ovaj njezin stajling, sudi Fashion Guru, nema smisla.

'Čak mi se i sviđa taj zastor, ali ne na ovo gore. Jedno s drugim nema veze', rekao je naš Guru za Maju Cvjetković i njezino pojavljivanje na špici.

Nevena Rendeli se, reći će Feshi, bolje spremi kada ide na koncert nego kada se pojavljuje na nekom društvenom događanju'.

Tatjana Josipović stvarno je hrabra žena 'ili jednostavno misli da je 'royalty'', kaže Feshi izrazivši uvjerenje da bi na ovakav kompletić pola engleske aristokracije odvalilo, ali da kod nas malo odskače...

Sako Barbare Kolar previše je klasičan, više 'sliči na uniforme bankarskih službenica', zelena košulja ima nedostatak, jedino ima dobru frizuru.

Bivša misica Ivana Ergić pokazala se totalno bezveze, a Matija Vuica 'u principu se dobro zna srediti, kao i ovaj put'. Zanimljivi su Guruu podrapani dijelovi na Anici Kovač, ustvari, na zanimljivom su mjestu...

A sada, glasujte tko je glam, a tko blam