ONA CARBONELL

Samo njoj je pošlo za rukom zasjeniti jednu od najbolje odjevenih kraljica

24.07.2019 u 09:30

Bionic
Reading

Španjolski kraljevski par u raskošnoj madridskoj palači Zarzuela ugostio je 29- godišnju plivačicu u sinkroniziranom plivanju, Onu Carbonell, kojoj je pošlo za rukom u potpunosti zasjeniti uvijek dotjeranu kraljicu Letiziju

Bijela suknja dužine midi s rupičastim dijelom, predimenzionirana bijela košulja i dvobojne salonke činili su odjevnu kombinaciju u kojoj se proslavljena španjolska plivačica pojavila u madridskoj palači Zarzuela na službenom prijemu nakon osvojene tri medalje na Svjetskom prvenstvu u vodenim sportovima i vaterpolu održanom u Južnoj Koreji.

Iako je kraljica Letizia na službenom prijemu blistala u ružičastom izdanju, u znaku već viđene haljine s potpisom dizajnera Michaela Korsa, španjolska plivačica Ona Carbonell osigurala je posebnu pozornost zahvaljujući jedinstvenom modnom izdanju.

  • +6
Kraljica Letizia i plivačica Ona Carbonell Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Spomenutu haljinu s potpisom proslavljenog američkog dizajnera, španjolska kraljica Letizia posljednji je put nosila prilikom susreta s prvom damom SAD-a, Melanijom Trump.

  • +9
Kraljica Letizia i Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Vrlo sam sretna i zahvalna na tome što umjetničko plivanje počinje dobivati pažnju koju zaslužuje. Hvala kraljevskom paru za prijem koju su za mene organizirali', napisala je plivačica na Instagramu koja je postala sportašica s najviše svjetskih plivačkih medalja. Na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u vodenim sportovima i vaterpolu u Južnoj Koreji osvojila je tri medalje - dva srebra i jednu broncu.

NAJATRAKTIVNIJI DIO SP-A

Svi su oduševljeni fotkama sinkroniziranog plivanja; uvjerite se sami zašto...

Pogledaj galeriju