'10 PITANJA'

Sama svoj majstor: Antonija Blaće pohvalila se svojim eksperimentom za potrebe novog kviza

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 27.04.2020 23:10
  • Objavljeno 27.04.2020 u 23:04
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Omiljenu TV voditeljicu Antoniju Blaće od ovoga ponedjeljka možemo vidjeti u novom RTL-ovom zabavnom kvizu '10 pitanja'

Tonka se vrlo brzo prilagodila novom angažmanu, pa je za potrebe kviza odlučila samu sebe šminkati, frizirati i odijevati.

Popularna Šibenčanka sa zagrebačkom adresom prvi puta je bila sama u studiju, a kako to izgleda kad je sama svoj majstor pokazala je i na društvenim mrežama.

Naime, u novom RTL-ovu zabavnom kvizu '10 pitanja' dnevni boravak natjecatelja pretvorio se u virtualni natjecateljski studio, a oni će, iz udobnosti vlastitog kauča te s ekipom koju sami odaberu, imati priliku dobro se zabaviti te pritom unovčiti svoje znanje o Hrvatskoj.

Antonija je, sudeći prema komentarima, obožavatelja na Instagramu, uspješno odradila svoj prvi angažman u kako je sama napisala na Instagramu, prvom karantenskom kvizu jer je samo ona bila u studiju, a natjecatelji u svojim domovima.

Kosu je uspješno sama stilizirala i pomno ispeglala, a make up je bio pravi proljetni.

  • +5
  • +2

Antonija Blaće

Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Što se tiče stajlinga, Antonija se odlučila za ovu prigodu za jedan modni klasik, crni sako s kojim nikad nema greške.

Dakako, njezino je elegantno izdanje, oduševilo njezine brojne pratitelje.

'Predivna kao uvijek', 'Prekrasna dama', 'Najbolja', zasuli su je fanovi komplimentima.

'Zbog izolacije u kojoj se svi nalazimo, odlučila sam isprobati jedan eksperiment - da se sama našminkam, napravim frizuru za snimanje i odjenem se! Smatrala sam da nema potrebe da dovodim ikoga u ugrozu osim same sebe. Tako da, kada me u ponedjeljka budete gledali na TV-u, molim malo tolerancije ako ne bude baš sve na mjestu', najavila je ranije novi kviz Antonija koja je do sada vodila sve moguće formate i do pred 10 tisuća gledatelja no sad se dogodilo nešto posve suprotno jer je sama u studiju.