TIE-DYE

Slavna ljepotica pokazala kako isfurati cool uzorak 90-ih koji je ponovno omiljen među trendsetericama

27.04.2020 u 10:21

Bionic
Reading

Jedna od najatraktivnijih žena svijeta, manekenka Alessandra Ambrosio proteklih dana doslovno se ne skida iz udobnih trenirki koje krasi efektni uzorak iz 90-ih. Ovaj zaboravljeni uzorak naziva tie-dye ponovno je postao 'must have' komad, a lijepa Brazilka upravo nam je dala ideju kako ga isfurati

Supermodel Alessandra Ambrosio i njezin dečko Nicolo Oddi izašli su iz izolacije kako bi nešto prigrizli. Autom su se odvezli do jednog bistroa u Malibuu gdje su uživali u zajedničkom doručku, a paparazzi su slavnu ljepoticu snimili dok je izlazila iz automobila, držeći se svih preporučenih mjera predostrožnosti.

Lijepa Brazilka, koja je nedavno proslavila 39. rođendan, plijenila je poglede u upečatljivoj i cool trenirci razigranog tie-dye uzorka. Ovaj retro print obilježio je devedesete, a proteklih sezona vratio se na modnu scenu nakon skoro 20 godina pauze.

Slavna Victorijina anđelica uskladila je trenirku s japankama koje ove sezone slove za jedan od vodećih modela sezone, a nije zaboravila ni na zaštitnu masku za lice koja štiti od koronavirusa. Lijepa brineta je odabrala efektnu masku leopard uzorka koja je posljednjih mjeseci postala najpopularniji modni dodatak na ulicama diljem svijeta.

  • +6
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, slavna manekenka je deset godina provela s milijunašem Jamiejem Mazurom s kojim ima dvoje djece, no ljubav se ugasila u ožujku 2018. godine, nakon čega je započela vezu s Nicolom Oddijem. Unatoč zarukama s Mazurom, manekenka se nikada nije udavala, a svi se pitaju hoće li Talijanu poći od ruke odvesti je pred oltar.

'Nisam se nikada udala jer sam jako zaposlena. Razmišljat ću o tome kada nađem malo vremena. Uostalom, ako sam za njega zaručena osam godina, očito mi udaja nije prioritet', rekla je Ambrosio u jednom intervjuu prije četiri godine.