MODNI BESTSELERi

Sada znamo koje su Zarine haljine najprodavanije u europskim zemljama, a ovaj je model osvojio Hrvatice

07.05.2021 u 12:04

Bionic
Reading

S dugogodišnjim stažem na modnoj sceni, španjolski high street brend Zara osigurao si je impresivnu vojsku obožavateljica diljem svijeta, a svake sezone trudi se obradovati ih trendovskim komadima po pristupačnim cijenama, od kojih pojedini uspijevaju postati velikim hitom na društvenim mrežama

Zahvaljujući odjeljku 'bestseleri' u Zarinoj internetskoj trgovini, s lakoćom možemo saznati koji su odjevni komadi trenutno najprodavaniji u pojedinim zemljama. U aktualnoj sezoni ovaj svjetski popularan brend nudi pregršt modela haljina koji se izdvajaju trendovskim dizajnom po pristupačnim cijenama, a sada znamo koje verzije osobito dobro kotiraju kod dama iz brojnih europskih zemalja, uključujući Hrvatsku.

Popularni brend iz španjolske grupacije Inditex ponovno je uspio podići ljestvicu očekivanja kada je riječ o haljinama namijenjenim sezoni proljeće/ljeto, a sudeći po podacima o najprodavanijim modelima u pojedinim zemljama, sasvim je jasno da ljubiteljice Zarinih krpica diljem Europe imaju različit ukus.

  • +9
Najpopularnije Zarine haljine u pojedinim zemljama Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Francuskinje su ove sezone posebno privučene Zarinim narančastim modelom haljine s tankim naramenicama dok dame iz Velike Britanije, Španjolske, Italije i Njemačke preferiraju modele cvjetnog uzorka u retro maniri. Hrvatice, s druge strane, ove sezone ne mogu odoljeti tirkiznom modelu haljine na kopčanje koja trenutno slovi za najprodavaniji model, a u prodaji se nalazi po cijeni od 300 kuna.