SKUPO ULJEPŠAVANJE

Sada i to znamo: Vizažistica otkrila kako izgledati poput Amal Clooney

09.05.2018 u 20:22

Bionic
Reading

Charlotte Tilbury, prestižna američka vizažistica koja šminka neke od najslavnijih osoba, otkrila je male trikove kojima se poslužila kako bi za ovogodišnju Met Galu uredila Amal Clooney

Lijepa odvjetnica za ljudska prava, Amal Clooney na ovogodišnjoj Met Gali, čija je tema bila 'Božanska tijela: Moda i katolička imaginacija' naprosto je zablistala. Osim odjevne kreacije Richarda Quinna, supruga Georgea Clooneyja oduševila je i prikladnim make upom, koji je naglasio njezine lijepe crte lica i pune usne.

Kako točno postići ovaj look sada je javnosti otkrila i vizažistica Charlotte Tilbury, koja je tu večer bila zadužena za šminku lijepe Libanonke. Tibury je inače jedna od najtraženijih vizažistica među holivudskim facama te je prava privilegija prepustiti se u njezine ruke. Osim toga ona je i vlasnica luksuznog kozmetičkog brenda koji nosi njeno ime.

No, za sve one koji nemaju tu priliku, nadarena Amerikanka putem Instagram profila na kojem je prati 1,8 milijuna ljudi, sada je detaljno objasnila kako postići izgled poput Amal Clooney. Opisala je sve proizvode koje je koristila, a čija je ukupna cijena 450 funti (3,800 kuna).

Gladak i sjajan izgled kože postigla je koristeći čak šest proizvoda što uključuje dva bazna pudera u svjetlijoj i tamnijoj nijansi, tri pudera u kamenu te bronzer.

Velike smeđe oči kod Amal je naglasila također koristeći šest proizvoda. Započela je s podlogom koja je temelj svakog dobrog make upa, pa se potom bacila na sjenila. Iz palete je birala nude nijanse, a zatim je dodala sjaj u zlatnim nijansama. Smeđom olovkom izvukla je mačkasti look, a onda crnom maskarom naglasila duge trepavice.

Budući da gospođa Clooney ima guste crne obrve, šminkerica ih je samo uredno počešljala i gelom zagladila kako bi zadržale pravilan oblik. Glamurozan završetak postigla je crvenim ružem i olovkom u istoj nijansi.

  • +4
Amal Clooney na Met Gali Izvor: Profimedia / Autor: N.N.