SEKSI IZDANJE

Kakav komad: Amal Clooney u kratkom kombinezonu istaknula svoje duge noge

07.05.2018 u 20:40

Bionic
Reading

Supruga holivudskog glumca Georgea Clooneyja, Amal Clooney već godinama opravdava titulu modne ikone. Iako je se uglavnom može vidjeti u poslovnim ili elegantnim stajlinzima, posljednjim outfitom pokazala je seksi look

Prava prigoda za istaknuti istrenirane i vitke noge za Amal Clooney, koja se inače vrlo rijetko može vidjeti u seksi odjevnim kombinacijama, bila je suprugov 57. rođendan. Iako je slavljenik, George Clooney trebao biti u centru pažnje na svoj veliki dan, zvijezda večeri ipak je bila upravo zgodna odvjetnica Amal.

Pri izlasku iz restorana na Manhattanu u New Yorku, bračni par dočekala je gomila fotoreportera.

  • +2
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svileni crni kombinezon koji je stegnut u struku zlatnim remenom, na slavnoj je odvjetnici izgledao kao da je krojen po njoj. Od modnih dodataka lijepa crnka nosila je i prikladnu zlatnu clutch torbicu te nude sandale s dva remenčića koje su dodatno izdužile njene noge.

U ovoj ultra kratkoj kombinaciji, gospođa Clooney je pokazala i kako je u samo godinu dana od rođenja blizanaca Elle i Alexandera vratila zavinu liniju kakvu je imala i prije trudnoće.

Par je izgledao poprilično sretno te su još jednom dokazali kako su jedan od ljepših parova na holivudskoj sceni. Nedavno je upravo George progovorio o odnosu sa suprugom te tada kazao: 'Svatko tko se ludo zaljubio zna koliko ga to promijeni. Odjednom život te druge osobe postane ti važniji od tvog. Takvo što događa se svim ljudima koji su dovoljno sretni da pronađu savršenog partnera. Žao mi je samo što mi se to dogodilo tek u 50-ima, no samo zato što bih onda proveo puno više vremena s njom.'

  • +30
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia