GLAMUROZNO IZDANJE

George Clooney našalio se na račun haljine svoje lijepe supruge

08.05.2018 u 11:37

Bionic
Reading

Markantna odvjetnica za ljudska prava Amal Clooney bila je pravi mamac za poglede na ovogodišnjoj Met Gali čija je tema bila 'Božanska tijela: Moda i katolička imaginacija'

Prvi tjedan u svibnju tradicionalno donosi najveću zabavu godine u modnoj industriji. Novo izdanje bala Met Gala obilježila je tema 'Božanska tijela: Moda i katolička imaginacija' koja slavi najnoviju izložbu njujorškog muzeja Metropolitan.

  • +4
Amal Clooney na Met Gali Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Pod vodstvom urednice američkog Voguea Anne Wintour, ove su godine u ulozi domaćica zablistale Rihanna, Donatella Versace i Amal Clooney. Met Gala postala je poznata po najbolje i najgore odjevenim slavnim osobama koje na crvenom tepihu muzeja Metropolitan svojim izdanjima pokušavaju istaknuti temu izložbe.

  • +46
Met Gala 2018. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Četrdesetogodišnja mama blizanaca Elle i Alexandera za modnu se večer u muzeju Metropolitan u New Yorku odlučila za upečatljivu dugu haljinu kombiniranu s hlačama, a osmislio ju je Richard Quinn.

Zanimljiva kreacija upečatljivog cvjetnog uzorka bila je odličan odabir za suprugu holivudske legende Georgea Clooneyja, a koja je redovito vrlo visoko na ljestvicama najbolje odjevenih dama na svijetu.

  • +41
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Premda se njezina kreacija nije pretjerano uklopila u temu večeri inspiriranu Katoličkom crkvom, Amal je privlačila poglede u ovom neobičnom outfitu, a njezin se poznati suprug, koji je nedavno proslavio 57. rođendan, našalio kako je ispod haljine načinjene od nekoliko metara tkanine sakrila i njihove blizance!

Osim Amal i Georgea, na ovoj glamuroznoj večeri nije nedostajalo slavnih lica pa su se Metropolitanom prošetali i Blake Lively, Emilia Clarke, Cindy Crawford, Kate Bosworth, Kate Moss, Alicia Vikander, Anya Taylor, Zendaya, Kerry Washington, Cara Delevingne, Rita Ora, Madonna i dr.