NOVA LJUBAVNA PRIČA

Je li Brad Pitt u uspješnoj arhitektici pronašao svoju Amal Clooney?

13.04.2018 u 14:32

Bionic
Reading

Dugo je tražio sreću s kolegicama iz struke, pa smo ga prvo gledali u zagrljaju glumice Gwyneth Paltrow, zatim u braku s Jennifer Aniston, koju je onda zamijenio fatalnom Angelinom Jolie. Mnogi predviđaju da će Brad Pitt pravu ljubav iskusiti tek s umjetnicom i profesoricom Neri Oxman

Godinu i pol otkako se razveo od Angeline Jolie, Brad Pitt mnogo je radio na sebi, a sada je napokon spreman za novu ljubav. Ovoga puta s drugačijim profilom žene nego što ih je do sada ljubio.

Izvor blizak filmskoj zvijezdi tvrdi kako je Pitt uzor pronašao u svom prijatelju i kolegi Georgeu Clooneyju, koji je s odvjetnicom Amal Clooney u 52. godini ostvario sve ono što je dugo čekao - ljubav i obitelj.

'Dugo mu je trebao da se vrati izlascima s djevojkama i spojevima, no sada je spreman za ljubav. Voli žene koje su izazov, a posebice na intelektualnoj razini. Brad je vidio koliko je Amal usrećila njegova prijatelja i to ga je potaknuo da razmisli što traži u osobi s kojom želi provesti ostatak života', kazao je neimenovani izvor za magazin People.

Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Isti izvor ističe kako su Pitt i Oxman zasada samo prijatelji, no vjeruje da u tom odnosu ima velikog potencijala jer Brad često leti na istočnu obalu samo kako bi se vidio s njom.

Glumac i 42-godišnja Izraelka upoznali su se na fakultetu Massachusetts Institute of Technology, gdje ona radi kao profesorica. Radovi ove uspješne arhitektice izlagani su u MoMA-i, pariškom Centru Georges Pompidou, bečkom Muzeju primijenjenih umjetnosti te Muzeju likovne umjetnosti i Muzeju znanosti u Bostonu.

Pitt je u rujnu posjetio prestižno sveučilište u sklopu projekta 'Make it right', koji stvara montažne kuće u siromašnim dijelovima svijeta, kao i na područjima koje pogodi prirodna nepogoda, dakle za sve ljude u nevolji.

Ljubav prema arhitekturi također je dodirna točka slavnog glumca i istaknute profesorice koja je diplomirala arhitekturu u Londonu.

'Jedna od stvari kojom se Brad želi više okupirati u budućnosti je arhitektura i dizajn. Voli to i smatra da ima talenta', rekao je izvor blizak 54-godišnjem glumcu te dodao: 'Razvod je bio dosta težak i šokantan za njega, no doveo se u red i počeo se brinuti o sebi. Sad je mnogo sretniji i zadovoljniji.'

  • +10
Brad Pitt u Šibeniku Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL