VRIJEDI ISPROBATI

S vaše odjeće ne odlaze dlake kućnih ljubimaca ni nakon pranja? Isprobajte ovaj vrlo jednostavan trik

23.05.2022 u 18:56

Bionic
Reading

Svi koji imaju krznenog kućnog ljubimca znaju koliko je muke potrebno da im odjeća ostane čista bez nakupljenih dlaka životinja koje se neprestano linjanju. Otkrit ćemo vam jedan trik koji bi mogao pomoći pri pranju rublja prepunog životinjskih dlaka

Mnogi se vlasnici trude ukloniti dlaku svog psa s odjeće, što često može biti prilično frustrirajuće. Srećom, postoji nekoliko načina za učinkovito uklanjanje životinjske dlake tijekom pranja rublja.

Sigurno ste se i sami susreli s rubljem s kojeg dlake jednostavno ne odlaze ni nakon pranja ali ni nakon sušenja u sušilici. Tom je problemu doskočila jedna vlasnica kućnog ljubimca koja je svoj trik odlučila podijeliti sa svima na svom Instagram profilu.

Naime, tijekom pranja u perilicu uz rublje ubacuje spužvicu za pranje kupaonice ili suđa, na koju se dlake skupe tijekom rada perilice. Istim trikom služi se i tijekom sušenja rublja u sušilici.

Budući da je riječ o spužvi, vaši se aparati neće oštetiti, a sjajno će odraditi posao i na sebe prikupiti sve dlake s odjeće.