VRLO LAKO

Mučite se s naelektriziranom kosom? Isprobajte ovaj trik s aluminijskom folijom i u trenu imate frizuru kao iz salona

01.05.2022 u 19:29

Bionic
Reading

Dolaskom TikToka i uvođenjem Instagram Reels opcije mnogo je kućnih, beauty i poslovnih trikova u rekordnom roku pronašlo svoj put do milijuna. Jedan od takvih je i ovaj vrlo jednostavan s aluminijskom folijom koja pomaže u uklanjanju elektriciteta u kosi

Naelektrizirana koja je rezultat nedostatka proteina i aminokiselina dolazi kao rezultat isušene i oštećene kose. Kada vaša kosa gubi elastičnost i vlagu, gornji slojevi vlasi se podižu i uzrokuju naelektrizirani izgled kojeg toliko mrzite.

Vlažno vrijeme također može uzrokovati takav izgled.

Ako mislite da je odlazak frizeru, lakovi za kosu ili ponovno pranje kose rješenje za elektricitet, vrijedi isprobati trik koji nudi Instagram stranica specijalizirana za kosu i oblikovanje iste.

Naime, sve što vam treba kako bi uklonili elektricitet iz kose je aluminijska folija, koju posjeduje baš svako kućanstvo.

Uzmite komad folije te lagano pređite kosom od korijena do vrhova te gledajte kako se vaša frizura u trenu oblikuje u svilenkastu. Na djevojci s video uratka frizura je potpuno promijenjena te ona djeluje kao da je izašla iz frizerskog salona.