pun pogodak

S ovom kombinacijom nemoguće je pogriješiti: Sofia Vergara ima jedan od najboljih kombinezona koje smo vidjeli

11.10.2021 u 10:49

Bionic
Reading

Za večernji izlazak s prijateljima Sofia Vergara odabrala je crnu, ali vrlo efektnu kombinaciju, a monokromatski stajling začinila je popularnim modelom torbice u upečatljivoj zelenoj boji

Ovoga vikenda Sofia Vergara pridružila se prijateljima na rođendanskoj zabavi, a tom prigodom zablistala je u glamuroznom izdanju koji je laskao njezinoj figuri. Članica žirija showa 'America's Got Talent' posegnula je za potpuno crnom kombinacijom i nije pogriješila.

Kombinezon bez naramenica u gornjem dijelu bio je krojen poput korzeta, dok je donji dio nešto širi i lepršaviji – doista sjajan modni komad koji ističe obline. Široke nogavice u potpunosti su pokrivale cipele, no poznavajući Sofijin modni stil, vjerojatno se i ovaj put odlučila za visoke platforme vrtoglavih potpetica. Osim toga, hlače širokih nogavica veliki su hit ove jeseni, a slični modeli prisutni su kod brojnih dizajnera, od Bronxa i Bance do Bottega Venete i Solace Londona.

  • +4
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako bi upotpunila stajling, zvijezda serije 'Moderna obitelj' dodala je poveću zlatnu ogrlicu, zlatnu narukvicu te zelenu torbicu s krupnom zlatnom ručkom kakve se ove sezone predviđaju kao sezonski modni hit. Naime, ovaj vrlo svestran i upečatljiv model prisutan je kod brojnih dizajnera, ali i u ormarima zaljubljenika u modu. Dizajn Sofijine meke, zelene torbe sa zlatnim lancem potpisuje Bottega Veneta.

OBLINE U PRVOM PLANU

Nikad izazovnija Sofia Vergara: U ovakvom stajlingu, koji malo toga ostavlja mašti, još je nismo vidjeli

Pogledaj galeriju

Što se tiče Sofijinog modnog stila, uz vladavinu visokih platformi, u njezinom ormaru dominira cvjetni uzorak, lepršave haljine i skinny traperice, a glumica ima i svoju liniju odjeće koju razvija u suradnji s Walmartom. Osim hrabrog poteza u maloprodaji, Vergara se bavi i drugim poslovnim pothvatima. Tako je surađivala je s brendom naočala Foster Grand, a bila je i ambasadorica talijanske modne kuće Dolce & Gabbana te se prošle se godine pojavila u modnoj kampanji nove torbice Devotion.