vrući trendovi sezone

Nemoguće ju je ne primijetiti: Sofia Vergara pronašla je sjajan kombinezon idealan za prve dane jeseni

23.09.2021 u 09:20

Bionic
Reading

Njezine modne kombinacije redovito privlače pažnju, a smjeli krojevi i upečatljivi uzorci jedne su od najistaknutijih značajki njezinog stila. Ovoga puta Sofia Vergara pokazala je kako cvjetni print nije nužno rezerviran za proljeće – ovaj uzorak i više je nego sjajan odabir za prve jesenske dane

Zvijezda serije 'Moderna obitelj' stigla je na crveni tepih povodom otvorenja Breakfast Cluba u Hollywoodu i poput prave zvijezde privukla sve poglede. Za to je u velikoj mjeri bio zaslužan njezin odvažan, ali stilski jako zanimljiv stajling.

Radi se o kombinezonu čiji dizajn potpisuje Oscar de la Renta, a ovaj upečatljiv modni komad sjajno je pristajao Sofijinoj silueti. Kreacija čiji gornji dio je činio top bez naramenica, a donji dio elegantne i trenutno vrlo trendi hlače širih nogavica prvenstveno se isticao naglašenim cvjetnim uzorkom, a poseban detalj predstavljale su dvije ruže od istog materijala strateški smještene na struku.

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Modnu kombinaciju glumica je upotpunila nizom jednostavnih zlatnih narukvica te Dolce&Gabbana torbicom. Premda cipele nisu bile vidljive lako se može pretpostaviti da je Sofia ispod širokih nogavica nosila sandale s platformom koje su njezin jedan od najčešćih odabira.

Cvjetni uzorci ove sezone vratili su se u modu na velika vrata, posebice na materijalima tamnijih nijansi, a Sofia nije nije jedna slavna dama kojoj je ovaj uzorak zapeo za oko. U posljednje vrijeme nosili su ih Jill Biden, Gabrielle Union i Doja Cat i to s potpisom Dolce&Gabbane, Caroline Herrere i drugih svjetskih brendova.