skidaju godine

S ovim trapericama nemoguće je pogriješiti. Besprijekorno su laskave i imaju pomlađujući efekt

24.04.2024 u 13:22

Bionic
Reading

Ljepota mode je u njezinoj šarolikosti i svestranosti koja nam omogućava da baš uvijek, bez obzira na godine složimo stajling koji je podjednako mladolik i moderan. A traperice tu igraju vodeću ulogu, posebice jedan model

Proljetnom modom ove godine vlada trend koji laskavo pristaje svim dobnim skupinama. Naime, omiljene traperice lepršavih nogavica pokazuju, par excellence, koliko moda može biti univerzalna. A upravo ovaj hit model traperica otkriva i stilski savjet koji će se mnogima dopasti – traperice širokih nogavica djeluju pomlađujuće, čine da izgledamo nekoliko godina mlađe, a pri tome se nose dugi niz godina.

Traperice širokih nogavica čine da izgledate nekoliko godina mlađe

Traperice širokih nogavica, također poznate kao zvonaste hlače ili bootcut traperice, bili su veliki hit u 70-ima. Traperice širokih nogavica koje su tada nosila djeca cvijeća i rock zvijezde sada su među favoritima trendseterica iz Milana i Pariza. Zbog toga ćemo ovaj model traperica u sezoni pred nama viđati posvuda.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Trenutno su vrlo popularni modeli visokog struka i dugog poruba, vintage ispranog izgleda ili u tamnim indigo nijansama te s ležernom siluetom. Bijele hlače, koje se uvijek dolaskom proljeća vraćaju na modnu scenu također dobivaju svjež naglasak, dok crne i sive traperice odražavaju tipičnu paletu boja zimske garderobe.

No bez obzira koje traperice lepršavih nogavica odabrali: ove traperice ne samo da su super trendy, već također imaju trenutan pomlađujući učinak. Budući da lepršave traperice elegantno obujmljuju noge, čine ih super dugima - osobito kada su visokog struka struka - i vizualno stvaraju vrlo suvremen i elegantan izgled. Tako ove sezone laskave traperice širokih nogavica uspješno zamjenjuju bezoblične traperice i hlače. A pri tome besprijekorno laskaju silueti i izgledaju trendi, ali nikad pretjerano elegantno tako da su nosive i gotovo svakoj kombinaciji i prilici.

Lepršave traperice modni su trend koji se doista može nositi u bilo kojoj dobi, bez obzira jeste li u 20-ima ili ste zagazili u 60-e. Razlog za ovu široku ponudu su svestrane stilske mogućnosti ovih traperica - uz najnovije modne komade mogu se transformirati u trendovski look, a itekako su nosive uz sako i salonke za uredski look, ali sjajno će izgledati u ležerno-chic kombinaciji uz pletivo, baloner i tenisice.

U svakom slučaj za moderan izgled uz ove traperice odlično se slažu jednostavne majice kao što su dolčevite ili tamije veste koje se s prednje strane zataknu u pojas. Elegantni dodaci poput trake za kosu, visokih cipela ili gležnjača zaokružuju outfit sa savršenom dozom elegancije.

  • +5
Široke traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara promo