voditeljica s modnom ulogom

S njom nikad nije dosadno: 8 outfita Rite Ore u jednoj večeri, a svaki je poseban

14.11.2022 u 10:29

Bionic
Reading

Na najboljoj europskoj glazbenoj zabavi voditeljska uloga pripala je pjevačici kosovskih korijena, a osim sjajno odrađene uloge voditeljice, Rita Ora pažnju gledatelja zadržala je i vlastitim odjevnim kombinacijama. Presvukla se čak osam puta te izvukla komade iz prošlogodišnjih, ali i nadolazećih kolekcija

Britanskoj pjevačici Riti Ori pripala je velika čast i odgovornost da vodi ovogodišnju europsku dodjelu nagrada MTV-a i odradila je to odlično! Osim vrckave prirode, pjevačica je osvanula u čak 8 različitih outfita. Svaki look poseban je i jedinstven na svoj način, nijedan stilski sličan, a svi vrijedni pažnje.

Otvorila je dodjelu u iznenađujućem ljubičastom outfitu. Preko mini ljubičaste PVC haljine s kapuljačom odjenula je jaknu s ljubičastim perjem. Jako kratka haljina otkrivala je istrenirane noge koje su bile dodatno izdužene zbog odabira ljubičastih sandala s remenčićima.

Zatim se presvukla u bijeli grudnjak i maksi suknju. I gornji i donji dio imali su remene koji podsjećaju na one koje su bili popularni 90-ih. Kombinacija s potpisom Diesela dolazi iz predstavljene kolekcije za proljeće/ljeto 2023.

Nakon bijele kombinacije osvanula je u crnoj sako haljini koja je bila ukrašena srebrnim satovima. Uz to je nosila i posve otkačenu frizuru koja je djelovala futuristički.

U četvrtoj kombinaciji pokazala je svoju zavidnu istreniranu tjelesnu građu u uskoj kožnoj haljini s korzetom s razdjeljkom na bedrima, a nosila je i šik ružičastu bob periku. Kasnije je istu periku nosila i uz uski crni outfit koji se sastojao od majice s povišenim ovratnikom i uskih hlača s prorezima na prednjoj strani bedara.

Osim toga, odjenula je i crni kožni komplet od suknje i topa, romantičnu ružičastu haljinu na jedno rame te prošivenu ružičastu haljinu s dijamantićima.

Posebno efektna bila je zlatna haljina koja je predstavljala tradicionalnu indijsku odjeću, a stil je pratio i Ritin muž i suvoditelj, Taika Waititi.

Uz navedenih osam posve različitih outfita, Rita je nosila još nekoliko kombinacija na popratnim događajima uz glavni dio večeri. Sveukupno se presvukla čak 12 puta, a njezin partner 10 puta.

Nosila je i vintage haljinu Elie Saab iz kolekcije za jesen/zimu 2003. godine. Haljina zanimljivog kroja ima dekolte čak do struka, ali i visoki ovratnik, a prozirna crna haljina s cvjetnim uzorkom i danas je vrlo moderna.

  • +13
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia