mamila sve poglede

Jedno od boljih izdanja Taylor Swift: Izazovni bodi i mrežasta suknja s draguljima za pobjednicu večeri

14.11.2022 u 09:22

Bionic
Reading

Na dodjelu MTV Europe Music Awards Taylor Swift stigla je u trendi, ali izazovnom izdanju koje je malo toga prepustilo mašti. U crnom bodiju i mrežastoj suknji stavila je svoje pjesme u drugi plan

Talentirana pjevačica i kantautorica Taylor Swift nominirana je za čak 6 nagrada na MTV Europe Music Awards, a na dodjelu nagrada u Düsseldorfu stigla je u modernom izdanju koje ove sezone često možemo vidjeti na ostalim popularnim djevojkama.

Odlučila se za elegantni crni bodi s dubokim dekolteom i mrežastu suknju koja je apsolutni hit ovogodišnjih evenata. Suknja koja zapravo i ne pokriva stražnjicu i noge ukrašena je draguljima pa izgleda vrlo raskošno.

Komplet dolazi iz kolekcije za proljeće 2019. gruzijskog dizajnera Davida Kome, no više nije dostupan za kupnju. Inače, komade ovog dizajnera rado nose i popularne Beyonce, Jennifer Lopez i Kendall Jenner.

Ovaj look, koji je osvojio veliku pozornost zbog naglašenog dekoltea i vitkih nogu, pjevačica je upotpunila jednostavnim crnim sandalama.

  • +9
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Također, ovaj outfit ostat će zapamćen jer je u njemu Taylor Swift osvojila veliko priznanje na dodjeli 'MTV EMA 2022.' Pjevačica je osvojila čak četiri nagrade uključujući 'Najbolji izvođač', 'Najbolji video', 'Najbolji pop' i 'Najbolji dugi video' za 'All Too Well' (10 Minute Version) (Taylor's Version).