ODABIR BROJ JEDAN

S modnih pisti na gradske ulice: Ova boja obilježit će novu godinu pred nama

03.01.2024 u 10:54

Bionic
Reading

Poznati Institut za boje smatra da nas treba utješiti, a postoji samo jedna nijansa koja će pružiti dovoljnu razinu udobnosti i topline i nosi naziv 'Peach Fuzz'

Nijansu 'Peach Fuzz' svjetski autoritet za boje proglasio je onom koja će obilježiti 2024. godinu.

Ova nova zvjezdana nijansa, daje ton našim modnim i dizajnerskim željama od 1999. godine, i već je osvojila brojne podije.

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

'Peach Fuzz' nijansa na modnim pistama

U stilu lateksa u Alaïi, voluminozna u Balmainu, romantična kod Victorije Beckham ili uredskog štiha, kako je vidi brend Patou ... Nijansa 'Peach Fuzz' posve je prisutna u aktualnim, kao i nadolazećim kolekcijama vodećih brendova u svijetu mode.

Prema Pantoneu, Peach Fuzz je 'baršunasto nježna breskva čija sveobuhvatna energija obogaćuje um, tijelo i srce' … Topla i nježna, ova pastelna nijansa kombinira narančaste i ružičaste note. Nakon Viva Magente, vodeće boje 2023., koja utjelovljuje snagu, napredak, snagu, prirodu i obnovu, Pantone postavlja ton za 2024., koja se čini kao delikatna godina.

Ako je Peach Fuzz već dobrano prisutan u kolekcijama modnih kuća, čini se da svoje prve stidljive korake čini na kraju modnih revija, u ormarima stajliš djevojaka.

'Peach Fuzz donosi pripadnost, nadahnjuje ponovno kalibriranje i priliku za njegovanje. Crpeći udobnost iz Pantone 13-1023 Peach Fuzz, možemo pronaći mir iznutra, što utječe na naše blagostanje', izjavila je izvršna direktorica Pantonea, Leatrice Eiseman.

Peach fuzz nijansa u stajlinzima street style zvijezdi