PRISTAJE JOJ SAVRŠENO

Ni Ana Gruica Uglešić nije odoljela 'goloj' haljini s potpisom slavne dizajnerice

03.01.2024 u 09:46

Bionic
Reading

Za doček 2024. godine Ana Gruica Uglešić nije dugo razmišljala što odjenuti, jer je znala da s haljinom Norme Kamali ne može pogriješiti

Za doček u Dubrovniku, u najboljem društvu dragih joj prijateljica, Ana Gruica Uglešić odabrala je haljinu u kojoj nije mogla proći nezamijećeno. Riječ je o glamuroznoj 'goloj' haljini omiljene modne dizajnerice Norme Kamali, čije kreacije obožavaju slavni.

Riječ je o crnoj haljini dugih rukava s poluprozirnim dijelovima, a koja se u donjem dijelu, od koljena, širi poput sireninog repa. Ovakav kroj iznimno laska ženskoj figuri, a toga je bila svjesna i splitska glumica koja je istu uparila sa klasičnim modelom crne Chanelove torbice.

5 komada koje trebate imati u ormaru Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Ovakvi modeli haljina posljednjih su sezona nezaobilazni kod ljubiteljica mode, osobito jer prozirni dijelovi i zavodljivi prorezi daju dodatno na seksepilu.

Inače, Norma Kamali prisutna je u modnoj industriji više od 50 godina, a poznata je po svom inovativnom dizajnu u kojem strateški oživljava stare stilove i čini ih neodoljivo privlačnim za nove kupce.

Da voli kreacije američke dizajnerice Ana Gruica Uglešić pokazala je još prošlog ljeta, odabravši popularni bijeli, jednodijelni kupaći kostim s njezinim potpisom, a kojem nije odoljela ni Jennifer Lopez.

  • +8
Ana Gruica Uglešić Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL