ZVIJEZDA I HUMANITARKA

S maskom od 660 kuna Angelina Jolie se modno uskladila sa sinom Knoxom, ali i pokazala humanitarnu stranu

06.08.2020 u 10:21

Bionic
Reading

Glumica Angelina Jolie svoj zvjezdani status njeguje i kad odlazi u kupovinu, a iako bi zlobnici mogli reći da s maskom od 660 kuna pokazuje i snobizam, majka šestero djece s dizajnerskim komadom krpe zapravo pokazuje svoju humanitarnu stranu

U srijedu je Angelina u kupovinu povela Knoxa, 12-godišnjeg blizanca kojega je dobila s bivšim suprugom Bradom Pittom.

Odjevena u elegantnu dugu crnu haljinu Angelina se modno uskladila s odjevnom kombinacijom, crnim hlačama i crnom majicom, svoga sina. Posebnu pažnju plijenila je crna maska s bijelim strelicama, s kojom je glumica dodatno naglasila tu modnu povezanost s Knoxom i njegovim bijelim printom na crnoj majici.

Maske su posljednjih mjeseci postale tražena roba i cijena im je zbog potražnje divljala. S uvođenjem obveze nošenja u zatvorenim prostorima neke su računice pokazale da četveročlana obitelj, čiji svaki član dnevno potroši samo jednu jednokratnnu masku, njesečno mora izdvojiti 660 kuna.

Ovo je cijena i maske 'Black Arrows Mask', talijanske luksuzne modne marke Off-White osnivača Virgila Abloha, koju je nosila Angelina dok je šetala uz svoga sina Knoxa, zaštićenog jednokratnom maskom.

Ima tu materijala za zle jezike, od snobizma do veće brige za svoje, nego za zdravlje djeteta. Kad je Angelina Jolie u pitanju, uvijek treba u obzir uzeti i drugu mogućnost.

Angelina je osim po svom radu u filmskoj industriji poznata i po svom humanitarnom djelovanju, a tu urođenu humanost pokazala je i nošenjem ove maske.

Od vrtoglavih 660 kuna koje treba izdvojiti za komad tkanine, sva neto dobit donira se u dobrotvorne svrhe i borbu protiv Covid-19.

  • +4
Angelina Jolie sa sinom Knoxom Izvor: Profimedia / Autor: Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia