CARYS ZETA JONES

S mamom na reviji: Catherine Zeta-Jones uživala s lijepom kćeri u Rimu

05.07.2019 u 15:02

Bionic
Reading

Revija talijanske kuće Fendi okupila je mnoga poznata lica iz svijeta showbizza i mode, a svi su pogledi pratili lijepu Velšanku Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones (49) plijenila je poglede u glamuroznoj haljini crvene boje koja je bila savršen odabir za tamnokosu glumicu besprijekorne figure.

  • +3
Catherine Zeta-Jones na reviji kuće Fendi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ženstveni outfit je dodatno nadogradila neodoljivim 'nude' sandalama ukrašenim mašnom i elegantnom minijaturnom torbicom.

  • +4
Catherine Zeta-Jones na NYFW-u Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na modnu reviju pod nazivom 'Fendi: The Down of the Romanity' glumica je povela svoju 16-godišnju kćer koja je nosila haljinu bez rukava u sivomaslinastoj boji, a svi su komentirali kako je mlada Carys izrasla u prekrasnu tinejdžericu koja je pokupila najbolje gene svojih roditelja.

  • +18
Catherine Zeta-Jones Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Carys ne krije svoje showbizz ambicije o čemu je progovorila u jednom ranijem intervjuu.

'Ono što me najviše smeta je stav ljudi koji misle da mi je sve bilo posluženo na pladnju i da se ne trebam boriti svojim radom. Iskreno, sasvim je suprotno, baš zbog toga što sam kći slavnih roditelja, moram se dodatno iskazati i iznova dokazivati', objasnila je Carys.

Inače, Catherine i Michael Douglas ove će godine proslaviti 19 godina braka, a osim Carys imaju i sina Dylana (19).

Na spektakularnom Fendijevom modnom showu nije manjkalo poznatih pa su u reviji uživali između ostalih i modna blogerica Chiara Ferragni sa suprugom Fedezom, glumačka legenda Susan Sarandon, 'Aqaman' Jason Momoa i dr.