LAUREN HUTTON

Proslavljena glumica plijeni bezvremenskom ljepotom i u 76-oj

04.07.2019 u 22:56

Bionic
Reading

Lauren Hutton, 75-godišnja američka glumica koja je ostvarila sjajne uloge u filmovima poput 'Američki žigolo', 'Kockar', 'Dobrodošli u Los Angeles' ili 'Netko me promatra', prošetala se modnom pistom na reviji kuće Valentino u sklopu pariškog Tjedna mode

Slavna glumica koja je svoju karijeru i započela u svijetu mode kao model, neobične ljepote i jake osobnosti, oduševila je na Valentinovoj modnoj reviji u smaragdno zelenoj haljini, sivom ogrtaču i upečatljivim čizmama od brušene kože u narančastoj boji.

Legendarna Lauren koja će ove godine napuniti nevjerojatnih 76 godina, može se i danas pohvaliti ljepotom koja ostavlja bez daha.

  • +4
Lauren Hutton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su danas estetske operacije među slavnima gotovo imperativ bez obzira na dob, Lauren hrabro prkosi tom trendu i hrabro nosi svoje bore.

Lijepu glumicu koja i na pragu osmog desetljeća izgleda doista čarobno izgleda da nimalo ne privlače zahvati za kojima luduju poznati i bogati pa se ponosi svojim prirodnim izgledom.

  • +11
Lauren Hutton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jednostavna frizura i decentan make up u skladu s njezinim godinama, sjajno su naglasili bezvremensku ljepotu legendarne glumice koja je i danas pojam klasičnog chica.

Inače, prije dvije godine Lauren se pojavila u kampanji za donje rublje Calvina Kleina u kojoj se slavila ljepota žena od 18. do 73. godine.

U službenom crno-bijelom videu kampanje koji je snimila poznata redateljica Sofia Coppola osim Lauren pojavile su se i Kirsten Dunst, Rashida Jones, Laura Harrier, Maya Thurman-Hawke i dr.