CRNO-BIJELI SVIJET

S kojim to trendom nećete pogriješiti?

21.03.2013 u 06:48

Bionic
Reading

Niste baš ljubiteljica boja ili jednostavno volite eleganciju i sofisticiran look? Odličan izbor za vas su crno-bijele kombinacije s kojima nećete pogriješiti, a monokromatske modne kombinacije koje vas odijevaju od glave do pete apsolutno su must have za proljeće 2013.

Osim što ih za nadolazeću sezonu predlažu svjetska dizajnerska imena poput Michaela Korsa, Moschina i Alexandera Wanga, odličan izbor pronaći ćete i u našim high street dućanima poput Zare, HM-a, Bershke, Manga i Asosa. Još je slavna Coco Chanel smatrala da je ta kombinacija vrhunac profinjenosti. No interpretirana kroz mladenačke tunike, otkačene etno tajice ili pak maštovite hlače, crno-bijela modna igra može biti i mladenačka, strastvena, hrabra, ali i klasična i elegantna.

Svi high steet dućani imaju mnoštvo crno-bijelih odjevnih predmeta, pa tako možete riskirati i odjenuti vruće hlačice na prugice u stilu Bubimira koje savjetuje Bershka. Ako igrate na kartu klasike i ne želite privlačiti pažnju outfitom, odaberite haljinu na pruge Asos.com. Topić pak iz H&M-a s kosturskim glavama odlično će pristajati uz prozračnu suknju, ali i na traperice.

Uzorci koji se najviše nude su vječne pruge, romantične točkice, ali i etno i grafički uzorci s kojima ćete se malo odmaknuti od klasike. Ako se ovom trendu želite prikloniti kombinirajući samo detalje, pogledajte torbice i cipele. Naime, i one su doživjele crno-bijeli makeover pa ovo proljeće slobodno pustite mašti na volju i uronite u monokromatski svijet, u kojem, sigurni smo, ima za svakoga ponešto.