uvijek sa stilom

Klasičnom elegancijom nemoguće je pogriješiti, a Anne Hathaway plijenila je pažnju odličnim stajlingom

11.02.2022 u 09:27

Bionic
Reading

Da je manje vrlo često puno više, barem što se tiče mode, potvrdila je glumica Anne Hathaway na premijeri mjuzikla 'The Music Man' privlačeći pažnju jednostavnom, no vrlo elegantnom i upečatljivom kombinacijom

Dugo očekivano oživljavanje brodvejskog mjuzikla počelo je s pretpremijerama krajem prosinca, a glavne uloge u predstavi 'The Music Man' igraju Hugh Jackman i Sutton Foster. Premijerna izvedba legendarnog mjuzikla privukla je mnoga slavna lica, a 39-godišnja glumica Anne Hathaway istakla se crnim kombinezonom bez naramenica. Na crveni tepih stigla u pratnji supruga Adama Shulmana, a on nije mogao skinuti pogled s nje.

Jednostavan, a istovremeno elegantan i bespogovorno vrlo chic, crni kombinezon uključivao je gornji dio u obliku korzeta te donji dio u obliku hlača širokih nogavica i visokog struka. Na taj način na vrlo upečatljiv i svestran način spojena su bila dva značajna trenda ove sezone – modni komadi koji izgledaju kao donje rublje te vrlo poželjan kroj hlača koji je sjajan izbor kada se želi postići elegantan i profinjen izgled.

  • +7
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Stajling je bio upotpunjen klasičnim sjajnim crnim remenom, koji je istaknuo struk, a elegancija u vječnoj crnoj bila je začinjena kožnom ljubičastom torbicom koju je držala na zlatnom lancu. Na samom dolasku na premijeru zvijezda filmova 'Vrag nosi Pradu' i 'Princezini dnevnici' pokazala je i vrlo upečatljiv kaput. Naime preko ramena je ležerno prebacila kaput klasičnog kroja, no vrlo upečatljivog uzorka s crnim i bijelim poljima u obliku romba i dokazala da klasični krojevi i bazne boje mogu itekako biti baza sjajnom stajlingu koji privlači poglede.

Izvor: Profimedia / Autor: Backgrid USA / Profimedia