POVRATAK ANDY SACHS

Anne Hathaway ovim je stajlingom sve podsjetila na kultno izdanje iz filma 'Vrag nosi Pradu'

18.01.2022 u 09:36

Bionic
Reading

Novu godinu na Instagramu Oscarom nagrađena Anne Hathaway otvorila je objavom u znaku stajlinga kakvog se ne bi posramila nositi Andy Sachs – lik koji je 2006. godine utjelovila u kultnom filmu 'Vrag nosi Pradu'

Priča o mladoj novinarki punoj ambicija koja će se suočiti sa surovom stvarnošću svijeta modnog tiska postala je prava kinematografska referenca. Omiljeni trenutak obožavatelja filma nesumnjivo je onaj u kojoj Andy Sachs, koju glumi Anne Hathaway, postaje prava modna ikona. Godinama kasnije dizajnerski kompleti Andy Sachs i dalje su pamtljivi, a svojim stajlingom objavljenim na Instagramu Anne Hathaway uspjela je oduševiti sve.

  • +2
Anne Hathaway u filmu 'Vrag nosi Pradu' Izvor: Profimedia / Autor: Fox 2000 Pictures / AFP / Profimedia

Na podijeljenim fotografijama Hathaway nosi minijaturnu cvjetnu haljinu s dodatkom bijelog ovratnika, a njima je pridružila crne najlonke začinivši ih parom gležnjača s trendovskom platforma petom. Kako je otkrila na drugim fotografijama, ovo izdanje kompletirala je predimenzioniranim kaputom u mornarski plavoj boji dok je na ramenu nosila žutu torbicu koju, poput haljine, potpisuje modna kuća Valentino.

Kosa visoko podignuta u konjski rep sa šiškama u kombinaciji spomenutim izdanjem učinila je svoje, o čemu dovoljno svjedoče milijuni lajkova, ali i komentari u kojima njezini pratitelji ne prestaju uspoređivati viđeno izdanje s onim iz filma 'Vrag nosi Pradu'.