VEGE HRANA I PILATES

Rosario Dawson pokazala savršeno tijelo

21.07.2011 u 09:16

Bionic
Reading

Atraktivna glumica Rosario Dawson za magazin Shape otkrila je da svoje savršeno tijelo koje ne poznaje mučne dijete. Ona si ispunjava slatke želje kad je riječ o hrani i pazi da prehrana bude izbalansirana

Zvijezda filma Sin City smatra da je za tijelo veći stres koji osjeća kad si uskraćuje hranu nego šećer koji je u nekom slatkišu.

Ta 32-godišnja ljepotica na zdravom je režimu prehrane bila od malih nogu budući da je njezina majka bila vegetarijanka pa se cijela obitelj hranila na taj način. Dodala je da su bili siromašni i nisu mogli puno birati kakva će se hrana naći na tanjuru, ali kruh je prestala jesti sa šest godina.

'Nedavno sam odlučila početi s pilatesom i već nakon nekoliko tjedana primijetila sam da se bolje osjećam psihički, ali se i pravilnije držim', rekla je glumica koja se viška kalorija od fine hrane poput lazanja rješava vježbanjem.

Ljepotica je za magazin Shape dodala da joj pilates nedostaje ako nije u mogućnosti vježbati iako nikada prije nije voljela takve fizičke aktivnosti