NEW YORK FASHION WEEK

Romantika ili čisti seksipil? Izbor je na vama!

08.09.2013 u 18:09

  • +9

New York Fashion Week

Izvor: Reuters / Autor: Eric Thayer

Bionic
Reading

Jedan od najprestižnijih tjedana mode koji ni pod koju cijenu ne propuštaju slavne face i ljubitelji mode, svakako je onaj u New Yorku

Tjedan mode u New Yorku u punom je jeku, a slavna dizajnerska imena predstavila su svoje kolekcije za nadolazeću sezonu. Ljubiteljima vječne crno bijele kombinacije te nešto asimetričnijih krojeva za oko bi lako mogli zapeti kreacije slavnog Alexandera Wanga, koji je u kolekciji dodao i poseban štih – kratke gornje dijelove koji otkrivaju trbuh i struk.

Herve Leger držao se, pak, provjerene klasike s naglaskom na sirovi seksipil, a u svoju kolekciju ubrojio je i stroge korzete koji beskomromisno naglašavaju liniju tijela.

Za one željne malo drugačije mode tu je kolekcija Kenneth Colea s visokim rimljankama, narančastim suknjicama te muškim odijelima prilagođenim urbanim i trendi mladim damama.

Romantična Monique Lhuillier pažnju je svakako privukla glamuroznim i bajkovitim haljinama. Klasičnih krojeva, u preljevajućim nijansama ili pak u jednoj žarkoj i upečatljivoj boji, savršeno klize niz žensko tijelo, dajući idealnu kombinaciju seksipila, ženstvenosti i, naravno, malo romantike.