ELFSOVA REVIJA

Romantično, senzualno i ženstveno: Predstavljena proljetna bajka modnog dvojca

07.04.2018 u 18:34

Bionic
Reading

U bajkovitom ambijentu zagrebačkog Botaničkog vrta, najpoznatiji hrvatski modni dvojac ELFS priredio je još jedno nezaboravno i jedinstveno modno druženje. Najnoviju žensku kolekciju za proljeće/ljeto 2018, pod nazivom Timeless, Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica predstavili su revijom u pravoj proljetnoj atmosferi

'Jako smo sretni da smo održali reviju u predivnom Botaničkom vrtu. Ovakav dnevni termin nam se zaista sviđa i vjerujemo da ćemo ga još koji put ponoviti', rekao je za tportal Aleksandar Šekuljica koji uz dizajnerskog kolegu Ivana Tandarića stoji iza modnog dvojca Elfs. Zaštitno lice njihove najnovije kolekcije je radijska voditeljica Nives Ivanišević.

Kad je riječ o trendovima ulične mode, dizajner kaže da se nada kako uvode neki novi trend. 'Trendovi su tu da se slijede što je vidljivo na ulicama grada jer ulična moda nikad nije bila zaigranija', ističe.

Sve domaće zvjezde koje bi voljeli vidjeti u svojim kreacijama bile su s njima na reviji u Botaničkom vrtu. 'Paraelno uz pistu prezentirale su naše ključne komade poput kimona ili pak lepršavih haljina do onih od fine čipke', pojasnio je Šekuljica.

  • +46
Poznati na ELFS modnoj reviji u Botaničkom vrtu Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Nova kolekcija popularnog modnog dvojca spoj je elementa različitih stilskih epoha, s naglaskom na otmjenost, senzualnost s dozom formalnog i odvažnog, romantičnog te ženstvenosti koja se proteže kroz sve njihove kolekcije.

Prikazano je četrdeset modela, a na početku revije naglasak je stavljen na romantične čipkane haljine. Kolekcija sadrži i fluidne haljine apstraktnog uzorka s dramatičnim detaljima poput čipkanih ovratnika, baršunastih traka ili kopčanja na nizove bisera. Eklektičnom kolekcijom se protežu i motivi marokanske keramike, orijentalnog slikarstva ali i likovi pande ili gejše na t-shirtima. Na reviji su se mogle vidjeti poslovni i svečani lookovi, damski ali i djevojačko razigrani.

Boje se kreću od bijele preko palete pastelnih tonova kojom dominiraju prljavo rozi i plavi tonovi do indigo plave i crne koja se koristila za detalje. Modne kombinacije upotpunjene su efektnim torbama sofisticiranog dizajna.

Podršku domaćem modnom dvojcu dali su Bojana Gregorić Vejzović, Tihana Harapin Zalepugin, Tatjana Jurić, Renata Sopek, Sandra Bagarić, Petra Kurtela, Ana Maras Harmander, Larisa Lipovac, Ivana Delač Đolo, Mirjana Mikulec, Luka Nižetić, Dalibor Petko, Damir Kedžo, Antonija Šola, Sonja Kovač, Ivana Šundov, Ecija Ivušić, Ana Miščević, Antonija Stupar Jurkin, sestre Boudoir te brojni drugi.