CVJETNA RASKOŠ

Romantično izdanje lijepe kraljice nikog ne ostavlja ravnodušnim

26.09.2017 u 14:03

Bionic
Reading

Među najbolje odjevenim damama plave krvi posebno mjesto pripada španjolskoj kraljici Letiziji, koja svakodnevno oduševljava nepogrešivim smislom za modu

Španjolska kraljica Letizia nedavno se našla na popisu najbolje odjevenih žena svijeta prema izboru prestižnog časopisa Vanity Fair, a laskavu titulu dokazuje svakim formalnim izdanjem.

U društvu supruga, lijepa Letizia pojavila se na otvaranju novog kongresnog centra u Palma de Mallorci, a sve prisutne zadivila je pojavom u romantičnoj cvjetnoj haljini do koljena.

Nježnoplavu kreaciju ukrašenu vezenim cvjetnim detaljima potpisuje slavna Carolina Herrera, a sličnom modelu haljine nije odoljela ni kraljica crvenih tepiha Nicole Kidman, koja se u njoj pojavila na crvenom tepihu premijere filma 'Opčinjen', nastalog pod redateljskom palicom Sofije Coppole.

Romantično izdanje lijepa španjolska kraljica obogatila je cipelama u špic nijanse nude, dodatkom roza torbice i decentnih naušnica.

  • +7
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Španjolska kraljica već je godinama modna ikona, kako u rodnoj zemlji tako i diljem svijeta. Za razliku od mnogih dama, nije joj strano recikliranje outfita, a poznata je i po tome da voli odjeću koja je pristupačna svima, ne samo visoku modu. 

  • +7
Kraljica Letizia u kožnim hlačama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia