MODNA SJEĆANJA

Rihanna priznala da se osjećala kao klaun u haljini Guo Pei, ali tvrdi da ne žali zbog toga

30.07.2020 u 22:34

Bionic
Reading

Iako je proširila svoje poslovne vidike u kozmetiku i modu, pjevačica Rihanna nedavno je priznala da se osjećala kao klaun u glamuroznoj žutoj haljini kineske dizajnerice Guo Pei

Kad se 2015. Rihanna pojavila u žutoj haljini kineske dizajnerice Guo Pei na Met Gali svi su ostali bez teksta. Iako se zahvaljujući žutoj haljini istog trena našla na listama najbolje odjevenih slavnih žena na tom događaju, Rihanna sama imala je neugodan osjećaj da izgleda kao klaun.

'Sjećam se da sam premrla od straha u trenutku kad sam morala izaći iz automobila. Pomislila sam kako sam pretjerala. Automobil je prolazio pokraj crvenog tepiha i sve je bilo puno večernjih haljina. Pomislila sam 'Bože, ja sam klaun, ljudi će mi se smijati'. Bila sam sigurna kako sam pretjerala', rekla je Rihanna te se prisjetila koliko muke je prošla samo da sjedne u automobil zajedno sa svojim divovskim plaštem.

'Nije mi žao', priznala je na kraju Rihanna.

Tema Met Gale 2015. bila je Kina. Rihanna je haljinu dizajnerice Guo Pei pronašla dok je proučavala kinesku modu. Guo Pei svoju je haljinu ručno radila dvije godine.

Rihanna možda ima kozmetičke i modne linije, no još uvijek se bavi glazbom. Njen deveti studijski album je u pripremi.

'Uvijek radim na muzici. Kad budem spremna izdati je onako kako želim, to će se i dogoditi. I nećete biti razočarani kad se to dogodi', rekla je Rihanna.

  • +8
Rihanna Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE