POGLED IZ SNOVA

Minimalistička ljepotica koja je osvojila slavnu Rihannu

30.05.2020 u 23:23

Bionic
Reading

Pjevačica i dizajnerica Rihanna u potrazi je za ljetnom rezidencijom, a za oko joj je zapela luksuzna minimalistička ljepotica na prestižnoj adresi, američkom Hamptonsu, omiljenom ljetovalištu imućnih Njujorčana

Pop zvijezda spremna je navodno iskrcati 18.5 milijuna dolara za luksuzno zdanje u Hamptonsu, koje se može pohvaliti nenadmašnim pogledom na Atlantski ocean. No prije no što svoj nekretninski portfolio obogati novom vilom, Rihanna će ovu minimalističku ljepoticu iznajmiti tijekom ljetne sezone za paprenu cijenu od 800.000 dolara. Za ovu uspješnu pjevačicu, dizajnericu i beauty mogulicu to je zapravo sitnica jer se njezino bogatstvo procjenjuje na preko 600 milijuna dolara.

Kuća se nalazi u mjestu Sagaponack i ima 400 četvornih metara, a iz gotovo svih prostorija pruža se pogled na ocean. Osim velikog dnevnog boravka, kojeg od vrta u kojem se nalazi bazen, dijeli velika staklena stijena, tu su i kuhinja rađena po mjeri te četiri spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama. Moderno arhitektonsko zdanje može se pohvaliti i cijelim jednim dijelom kuće namijenjenom zabavi i gledanju filmova, a od pješčane plaže dijeli je tek nekoliko metara.

Zanimljivo je da glavna spavaća soba zauzima cijelu jednu stranu kuće, a osim velike kupaonice ima i vlastiti spa, dnevni boravak i walk in ormare.

  • +9
Minimalistička vila Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia