NOVA PROVOKACIJA

Rihanna postala plavuša

24.09.2009 u 11:36

Bionic
Reading

Iako se mnogima čini da je kratka kosa dosadna i nezahvalna za drastične promjene, Rihana potvrđuje da nisu u pravu. Unatoč svojoj kratkoj kosi, pjevačica često mijenja frizuru. Sada je od crnke postala plavuša

Rihanna u čizmama Stelle McCartney

Rihanna je svoj imidž još odavno počela graditi na kratkoj kosi koju uvijek iznova nastoji učiniti zanimljivijom i drukčijom. Pjevačica se tako ponovno poigrala svojom frizurom, a ovaj put osvježila ju je gustim izblajhanim pramenovima, pa je od crnke postala gotovo plavuša. Dosad je već imala kratkih izleta u plavo, ali vrlo diskretnih, obojila bi tek pramen ili dva, no sada je gotovo cijelu glavu prekrila plavim pramenovima.

Rihanna je novu frizuru isfurala s prikladnim provokativnim punk stajlingom. Preveliku majicu duboko prorezanu sa svake strane tako da se ispod nje jasno vidi donje rublje, pjevačica je kombinirala sa svjetlucavim tajicama i prevelikim sunčanim naočalama crvenih okvira. Na majici su bili ispisani stihovi i poruke iz pjesama Michaela Jacksona, poput There are people dying', 'Make a better world' i 'For you and for me'.

Dan prije viđena je pak u nevjerojatnim uskim kožnim čizmama koje sežu do vrha bedara. Perforirane čizme od umjetne kože, koje je dizajnirala Stella McCartney, ultimativni su hit sezone, a koliko ih zaljubljenica u modu želi, pokazuje podatak da su već rasprodane te da za njih postoji poduža lista čekanja.