KRAĆE NE MOŽE

Rihanna pokazala svu svoju raskoš u seksi kreaciju slavnog talijanskog brenda

07.04.2018 u 10:46

Bionic
Reading

Pjevačica, model, dizajnerica - barbadoška zvijezda je jedna od onih slavnih žena koje promiču zdravu sliku o tijelu i koje vole svoje putene figure. U Milanu je predstavila svoju liniju proizvoda za ljepotu Fenty, a 30-godišnja Rihanna pojavila su u uskoj, kožnoj haljini u kojoj nikog nije ostavila ravnodušnim

Zločesti jezici nedavno su kritizirali pjevačicu nakon njezina nastupa na Grammyjima jer je nabacila nekoliko kilograma, no čini se da ti kilogrami više nikome ne smetaju. Rihanna se na crnom tepihu u Milanu pojavila u crnim i zlatnim nijansama od glave do pete. Ondje je predstavila svoje najnovije proizvode iz kolekcije Fenty Beauty, a na promociju je stigla u jednostavnom outfitu koji je privukao oduševljene poglede.

Kožna Versace crna haljinica istaknula je njezin bujni dekolte te otkrila je noge i istaknula njezinu putenu liniju. Kreacija je specifična po svom kroju na preklop, a figuru pješčanog sata dodatno je naglasila debelim crnim remenom s masivnom zlatnom kopčom brenda Barocco, a rokerski šik stil upotpunila je s glamuroznim Chopard nakitom. Obula je seksi zlatne sandale s remenčićima i visoko potpeticom s potpisom Tom Forda. Izabrala je i make-up sedefastog sjaja koji je Rihanninu licu dao posebno lijep egzotični look. Nakon eksperimentiranja s raznim bojama kose, američka pop diva vratila se crnoj.

  • +3
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia