UBOJIT IZGLED

Sva u crnom: Rihanna mamila uzdahe u pripijenoj haljinici

22.12.2017 u 20:02

Bionic
Reading

Pjevačica Rihanna za koncert Jay-Z-a u Los Angelesu odabrala je veoma pripijenu odjevnu kombinaciju - crni kožni korzet i također kožnu minicu. Stajling kojim je naglasila obline i brojne tetovaže kombinirala je s dugačkim crnim kaputom

Nakon što je ranije ovoga mjeseca potaknula glasine da je zaručena, zbog prstena koji je nosila, Rihanna se pobrinula da pažnju maksimalno skrene s priča o mogućem vjenčanju. Na koncertu Jay-Z-a u Los Angelesu u četvrtak navečer pojavila se u veoma izazovnom kožnom izdanju, kombinaciji crnog korzeta i jako kratke crne suknje, koje je kombinirala s dugačkim crnim kaputom i sandalama na petu talijanskog brenda Giuseppe Zanotti.

Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nedavno je Rihanna, prema poznatoj platformi za pretraživanje odjeće i modnih dodataka, Lyst, proglašena najutjecajnijom osobom u svijetu mode.

  • +9
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S obzirom na pretraživanja u 2017., najviše je kupaca preko te stranice htjelo upravo odjevne komade koje su vidjeli na pjevačici porijeklom s Barbadosa. Pjevačica je ove godine lansirala kolekciju za Pumu i Dior te svoju beauty liniju Fenty. 

Od ovoga ljeta priča se da je Rihanna u vezi s bogatim saudijskim poduzetnikom Hassanom Jameelom, što 29-godišnja zvijezda nije službeno ni potvrdila ni demantirala.

  • +5
Rihanna i Hassan Jameel Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia