IZBACILI JE IZ TAKTA

Rihanna pobjesnila na obožavatelje

03.09.2012 u 21:48

Bionic
Reading

Nakon što je pobjesnila na pariškom željezničkom kolodvoru jer ju je došlo ispratiti mnogo obožavatelja, Rihanna se na svom Twitteru ponovno obrušila na njih

Iako je za kaos koji je izazvala na željezničkom kolodvoru u Parizu sama odgovorna, Rihanna se obrušila na svoje obožavatelje od kojih je morala bježati kad je iz Londona stigla na kolodvor Gare du Nord.

Pjevačica je, naime, na Twitteru objavila broj vlaka i vrijeme dolaska na pariški kolodvor, a tu je informaciju iskoristila horda njenih obožavatelja koji su je pohrlili vidjeti.

Kaos koji ju je ondje dočekao nije ju nimalo obradovao, već potpuno izbezumio. Svoj bijes ponovno je izrazila na Twitteru.

'Francuzi su jeb... ludi!!! Ako me gurneš, gurnut ću i ja tebe!!! Paparazzi i ostali luđaci uključeni!!! Morala sam bježati sa željezničke stanice. Totalno ste izvan kontrole s tim sranjem u Parizu', napisala je zvijezda.

Zaštitari na Gare du Nordu rekli su da je Rihannino ponašanje bilo krajnje neodgovorno. Smatraju da nije smjela objaviti broj vlaka i vrijeme dolaska na društvenoj mreži.