DEBITIRA KAO GLUMICA

Rihanna naučila pucati još kao tinejdžerica

08.03.2012 u 14:07

Bionic
Reading

Rihanna (24) je ispričala da joj nije bilo teško ufurati se u ulogu časnice u filmu 'Battleship' jer je kao tinejdžerica naučila rukovati oružjem

'Bila sam u školskim kadetima, tako da mi nije bilo teško pripremiti se za ulogu. To mi je iskustvo s oružjem dobro došlo zbog uloge u filmu 'Battleship' jer sam zapravo ravno s turneje došla na filmski set. Nije bilo puno vremena za vježbanje, pa mi je to što znam rukovati oružjem bilo od velike koristi. Na setu mi je bilo vrlo zabavno i uživala sam snimajući film', kaže mlada pjevačica kojoj je to prva filmska uloga.

Pjevačica u tom ZF akcijskom filmu tumači lik mornaričke časnice Core Raikes. Rihanna u filmu ima opasan zadatak, a to je da se suprotstavi vanzemaljcima koji se dugo skrivaju na dnu oceana. Osim Rihanne, u filmu igraju i Liam Neeson, Alexander Skaarsgard, Brooklyn Decker i Taylor Kitsch.

Film će biti premijerno prikazan 18 svibnja. Redatalj 'Battleshipa' Peter Berg pohvalio je Rihannu naglasivši da se sjajno snašla pred filmskim kamerama.

Pjevačica porijeklom s Barabadosa, koja vrlo često postavlja modne trendove ispričala je i da bi se voljela okušati u modi.

'Volim modu i zbilja bih se jednog dana voljela baviti dizajniranjem odjeće. Sprijateljila sam se s Giorgiom Armanijem s kojim sam surađivala u modnim kampanjama. Dao mi je odlične savjete, a bila sam ponosna jer je uvažio i neke moje ideje', kaže Rihanna